typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Lederen Pennenetui Thale Bruin

Het Thale lederen pennenetui is van de beste kwaliteit. Je ziet en voelt het in alle details en afwerkingen, zoals het soepele maar sterke leer, de solide rits en de mooie voering aan de binnenkant. Dit etui is niet te groot, waardoor het gemakkelijk met je meegaat in je tas onderweg en zo heb je toch altijd jouw fijnste pennen bij de hand!

- Leren pennenetui
- Koffiebruine kleur met stoffen binnenkant
- Afmetingen: 20 x 4,5 x 4,5 cm
- Met solide rits
€ 24,95

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Lederen Pennenetui Thale Bruin

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

De design producten van dit Duitse merk worden ontworpen in Duitsland en gemaakt in India. De leren producten zijn in een partnerbedrijf gemaakt, waar de arbeidsomstandigheden naar onze standaarden gewaarborgd zijn. Met de verkoop van deze leren producten wordt de vereniging Care & Fair wordt gesteund, die kinderarbeid in Zuid-Oost Azië probeert uit te roeien door middel van onder meer educatie. Het leer zelf komt uit India, Egypte, Spanje en Argentinië. Dit verklaart de diversiteit van het leer en de kleuren die beschikbaar zijn. Dit is een prachtig merk dat bijzondere producten maakt en ook nog iets moois voor de wereld doet!

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Lederen Pennenetui Thale Bruin

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit