typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

LAMY logo Geborsteld Edelstaal Twin Pen

De LAMY logo Twin Pen van geborsteld edelstaal is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer functioneel. Met de luxueuze uitstraling van het matte staal en de combinatie van een balpenvulling én een potloodvulling is het een perfecte match tussen uiterlijk en inhoud.

- Geborsteld edelstaal
- Balpenvulling M 21 zwart
- Potloodvulling 0,5 mm (M41) HB
- Clip met veermechanisme
€ 24,95

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

De Twin versie van de LAMY logo maakt het mogelijk zowel een professionele pen als een luxe potlood op zak te hebben. Met de ingegraveerde grip, een verend clipmechanisme en het solide binnenwerk zorgt deze pen verzekerd voor een tevreden gevoel, en bovenal, oneindig veel schrijf- en tekenplezier!  

De Twin versie van de LAMY logo maakt het mogelijk zowel een professionele pen als een luxe potlood op zak te hebben. Met de ingegraveerde grip, een verend clipmechanisme en het solide binnenwerk zorgt deze pen verzekerd voor een tevreden gevoel, en bovenal, oneindig veel schrijf- en tekenplezier!  

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

LAMY pennen zijn herkenbaar aan hun moderne, unieke design en aan een uitzonderlijke goede techniek. Met de vele awards die het bedrijf heeft gewonnen, is het absoluut een designmerk. Alle LAMY pennen zijn ‘Made in Germany’ (Heidelberg) en zijn met groot vakmanschap gemaakt. Schrijven met een LAMY pen begint altijd met een betrouwbare zware klik van een uniek en oersterk mechanisme. LAMY pennen gaan zo lang mee dat ze bekend staan om het doorgeven van vader op zoon. Zelfs na jaren zal jouw LAMY pen nog speciaal zijn, zoals blijkt uit de LAMY 2000 die al jaren in het Museum of Modern Art in New York ligt en nog steeds zeer gewild is. LAMY: tijdloos design van uitzonderlijke kwaliteit. 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw schrijfproduct gebruikt!

Klantenreviews

Top-pen! Review door Jacqueline
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Niets dan lof voor deze Twin Pen!
Een sieraad om naar te kijken, mee te schrijven en ligt tevens prettig in de hand.
Wat wil een mens nog meer?

Helaas raakt de balpenvulling na 2 jaar schrijfplezier bijna leeg. Dus binnenkort aan de slag en contact zoeken met Schrijfwinkel.com voor het voeding van de 'interne mens'. ;) (Geplaatst op 12-10-2015)
Schrijf je eigen review

Review voor: LAMY logo Geborsteld Edelstaal Twin Pen

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit