typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Inktpotje Luxe Italiaanse Inkt 10 ml

Wanneer je graag brieven schrijft, met pen aan je roman werkt, of graag kalligrafeert, dan is mooie en fijn vloeiende inkt één van de dingen die je plezier geeft met schrijven. Deze inkt is Italiaans, van hoge kwaliteit en te krijgen in vele kleuren inktpotjes.

- Inktpotjes met luxe inkt
- Blauwe, bordeaux, zwarte, blauw-zwarte, zilveren, gouden, groene, roze en witte inkt
- 10 ml inkt per potje
€ 3,50

In voorraad

  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

* Verplichte velden

€ 3,50


Inktpotje Luxe Italiaanse Inkt 10 ml

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Het artistiek Italiaanse merk wordt in Italië gemaakt, veelal met de hand. Alle producten van dit speciale merk hebben een unieke uitstraling en een uniek design: je herkent de kwaliteit direct!

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Inktpotje Luxe Italiaanse Inkt 10 ml

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde