typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Imperia Leren Gastenboek Extra Groot Chocoladebruin

Dit extra grote gastenboek van leer is groter dan A4 formaat en is handgemaakt! Het is een indrukwekkend gastenboek met handgeschept papier en leer zo zacht als een perzik. Toch is de kaft stevig omdat het versterkt is met karton aan de binnenkant. Perfect voor een grote receptie of een hotel.

- Blanco zuurvrij papier
- Afmetingen kaft: 25 x 35
- 88 pagina’s handgeschept papier
- Luxe lederen kaft - de structuur en kleur van het leer kunnen altijd iets verschillen met de foto's
€ 129,95

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Imperia Leren Gastenboek Extra Groot Chocoladebruin

Details

Dit prachtige leren gastenboek is handgemaakt in een werkplaats in Italië en is een ware 'Imperia'. Formaat van dit leren receptieboek is groter dan A4, en met de sterke leren kaft en het handgeschepte papier heb je met dit gastenboek ook écht wat op tafel liggen.
Dit prachtige leren gastenboek is handgemaakt in een werkplaats in Italië en is een ware 'Imperia'. Formaat van dit leren receptieboek is groter dan A4, en met de sterke leren kaft en het handgeschepte papier heb je met dit gastenboek ook écht wat op tafel liggen.

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Onze notitieboeken van Italiaans leer worden met de hand gemaakt in een werkplaats. Met vakmanschap wordt het leer bewerkt en gekleurd en wordt ieder boek een unieke uitstraling gegeven. Zo zijn er zakelijke leren boeken waarin je iedere keer met liefde schrijft en waarmee je passend voor de dag kunt komen bij een afspraak. Ook zijn er de vrolijk gekleurde boeken die aan een zomer in Italië doen denken en die je met hun details ieder moment uitnodigen om te schrijven. Dan zijn er nog de luxe boeken met marmeren bewerkingen aan de papierranden, de prachtige gastenboeken en de indrukwekkende schetsboeken met geschept papier. De notitieboeken en dagboeken van Italiaans handgemaakt leer zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie en een voor een uniek.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Imperia Leren Gastenboek Extra Groot Chocoladebruin

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Waarde