Gastenboeken

Een mooi gastenboek met dik of geschept papier nodigt mensen uit om iets moois aan je te schrijven. Een gastenboek is een speciaal notitieboek: het vult zich met verhalen van mensen die je dierbaar zijn en is een boek speciaal voor jou. Zo zul je altijd terug kunnen kijken in een heel speciaal boek vol woorden en tekeningen van diegenen die aanwezig waren. Prachtige herinneringen horen volgens ons in een prachtig gastenboek! Je kunt kiezen uit verschillende aspecten, zoals een gastenboek met een harde kaft, met een magneetsluiting of juist liever zonder sluiting, zodat het een boek is dat je direct open kunt slaan.

Gastenboek voor afscheid

Sommige dagen wil je voor eeuwig vastleggen. Soms zijn ze intens verdrietig, zoals wanneer we afscheid moeten nemen van een dierbare. Alle gasten die gekomen zijn om een laatste keer gedag te zeggen, krijgen de kans om een herinnering, een woord van dank of een warm bericht voor de nabestaanden opschrijven in het gastenboek. Een receptieboek zoals het zwart lederen Leuchtturm1917 gastenboek wordt vaker gekozen bij een begrafenis.

Gastenboek voor bruiloft of jubileum

Andere gelegenheden zijn juist om te vieren, feestelijk, zoals een huwelijksfeest, een jubileum, of een bruiloft. In een gastenboek voor een bruiloft leggen je gasten een bericht aan het bruidspaar vast, waarmee de speciale dag en de herinnering voor altijd herbeleefd worden wanneer je maar even het gastenboek openslaat. 

Leren gastenboeken

Bij Schrijfwinkel.com kun je gastenboeken vinden van Paperblanks en Leuchtturm1917, maar ook van Italiaans leer. Onze leren gastenboeken hebben vaak handgeschept papier en zijn erg bijzonder, omdat zij handgemaakt zijn en een zeer chique uitstraling hebben. Het zal je gasten zoveel plezier geven om in zo'n mooi boek te schrijven. Meer dan eens hoorden we van onze klanten dat ze zulke leuke reacties kregen van hun gasten op het mooie gastenboek! 

Bezig met laden...