Gastenboek voor Bruiloft

Een gastenboek op een bruiloft is in onze ogen onmisbaar: iedereen die speciaal voor jullie is, is aanwezig. Wanneer zij een persoonlijk bericht voor jullie opschrijven bij de receptie of het feest, of het nu een bijzondere herinnering is, of juist een wens voor de toekomst en jullie huwelijk: het ligt voor altijd vast in een prachtig gastenboek. 

Bruiloftsboek van leer

Voor jouw trouwerij wil je natuurlijk een origineel gastenboek kopen. Daarom doen wij bij Schrijfwinkel.com ons best om een zo compleet en leuk mogelijk assortiment samen te stellen van handgemaakte of unieke gastenboeken van over de hele wereld. Zo hebben we op het moment bijvoorbeeld handmade leren gastenboeken uit Italië, die gemaakt zijn door een leermaker in een atelier in een klein dorpje in Italië.

Gastenboek van Paperblanks

Ook de gastenboeken van Paperblanks zijn uitermate geschikt als receptieboek voor jullie huwelijksfeest. Deze gastenboeken hebben een harde kaft en hebben precies het goede formaat dat iedere gast er een mooie wens in kwijt kan op jullie feest. Naast Paperblanks gastenboeken kun je ook voor een Leuchtturm1917 gastenboek kiezen: deze heeft een lederen kaft en is vierkant van vorm.

Bezig met laden...