typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Ganzenveer Zwart Chiavari met Briefpapier en Lakstempel

Wat een prachtige schrijfset is dit, met de luxe zwarte schrijfveer, gemaakt van een ganzenveer, afgewerkt met een goudgekleurde penpunt. Met deze schrijfset ben je helemaal voorzien, want ook vind je in deze kalligrafeerset luxe briefpapier met enveloppen, wax én een waxstempel zodat je jouw brieven kunt verzegelen met een prachtige waxzegels.

- Luxe zwarte ganzenveer
- Met lakstempel en waxstaaf
- Met luxe briefpapier en enveloppen
- In luxe geschenkdoos
€ 59,95

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Ganzenveer Zwart Chiavari met Briefpapier en Lakstempel

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Het artistiek Italiaanse merk wordt in Italië gemaakt, veelal met de hand. Alle producten van dit speciale merk hebben een unieke uitstraling en een uniek design: je herkent de kwaliteit direct!

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Ganzenveer Zwart Chiavari met Briefpapier en Lakstempel

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit