typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Faber-Castell Inktpatroon Vulpen

Het Faber-Castell inktpatroon met zwarte inkt is geschikt voor iedere Faber-Castell vulpen uit ons assortiment. De vulling wordt geleverd in een doosje van 6. Hiermee weet je zeker dat je even vooruit kunt en heb je lang schrijfgenot.

- In blauwe en zwarte inkt
- Passen in elke Faber-Castell vulpen
- Gemakkelijk in gebruik

€ 1,50 € 0,99

In voorraad

  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

* Verplichte velden

€ 1,50 € 0,99Faber-Castell Inktpatroon Vulpen

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken! Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'!

De geschiedenis van Faber-Castell is letterlijk even oud als het potlood zelf. Opgericht in 1761 is Faber-Castell de oudste maker van potloden en pennen in de wereld én nog altijd een familiebedrijf onder leiding van de Graaf van Faber-Castell. De standaard van Faber-Castell is de standaard voor het potlood van vandaag de dag. Even beroemd als de potloden van Faber-Castell is de prachtige Design reeks die u aantreft in ons aanbod. Met een ergonomisch design, unieke materialen en pennen die bijzonder licht schrijven is Faber-Castell de producent van meerdere van s ’werelds beste pennen. 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw schrijfproduct gebruikt!

 

Schrijf je eigen review

Review voor: Faber-Castell Inktpatroon Vulpen

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit