typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Dagboek Met Slot Vosje Blanco

Laat al je geheimen achter bij dit schattige vosje: midden in het bos tussen de eekhoorn en de eikeltjes wacht hij tot jij weer zult schrijven. Op de mooie en stevige vellen papier kun je in dit dagboek met slot al jouw verhalen kwijt. Het papier is blanco, dus je kunt er ook op tekenen.

- Blanco papier
- Afmetingen: 16,5 x 16,5 cm
- 96 pagina’s
- Dagboek met slot
€ 14,95

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Dagboek Met Slot Vosje Blanco

Details

Het slotje aan dit dagboek is sterk en van metaal: zo blijven de dingen die je schrijft alleen van jou. Met 100 pagina's kun je lang vooruit en de mooie vierkante vellen papier geven je alle ruimte om te schrijven wat je wilt.
Het slotje aan dit dagboek is sterk en van metaal: zo blijven de dingen die je schrijft alleen van jou. Met 100 pagina's kun je lang vooruit en de mooie vierkante vellen papier geven je alle ruimte om te schrijven wat je wilt.

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Goldbuch vierde in 2007 haar 100-jarig jubileum, waarbij zij terugblikte op een rijke geschiedenis. Deze is gebouwd op familietradities, innovatief denken en moedig onderscheiden. Daardoor is het familiebedrijf wat het vandaag de dag is: een hooggeacht handelspartner met uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. De producten van Goldbuch worden gedeeltelijk ook met de hand gemaakt, en dat wordt gedaan door werknemers in Bamberg, de thuishaven van het bedrijf. Hierdoor worden er ook sociale werkplekken gecreëerd. Goldbuch maakt de mooiste dagboeken en adresboeken, en raakt er zelf altijd door geïnspireerd om weer nieuwe mooie dingen te ontwerpen.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Dagboek Met Slot Vosje Blanco

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit