typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Briefpapier en Enveloppen Dandelions

Wat een mooi en leuk briefpapier is dit! Wanneer je het vast hebt, voel je direct dat dit luxe papier is: het heeft een zachte structuur en is stevig. Met een vulpen of kalligrafeerpen glijd je zachtjes over het oppervlak van het papier. De dandelions zij op het papier gedrukt in warme en vrolijke kleuren. Verras iemand met een bijzondere brief op dit mooie schrijfpapier!

- Afmetingen briefpapier: 21,5 x 30,4 cm
- Afmetingen enveloppen: 22,5 x 11,5 cm
- Ecologisch papier van 100% katoen
- 12 vellen papier en 12 blanco enveloppen
€ 19,95

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Briefpapier en Enveloppen Dandelions

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

 

De makers van het mooie geïllustreerde papier zijn een zeer creatief team. Het luxe papier is gemaakt van 100% katoen en valt meteen op door het subtiele reliëf dat je in het papier ziet: dit is papier van hoge kwaliteit! De illustrator van het team maakt de leuke en mooie bedrukkingen die je op het papier ziet. Er zijn hierdoor vele soorten briefpapier die je kunt kopen.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

 

Schrijf je eigen review

Review voor: Briefpapier en Enveloppen Dandelions

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit