typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Leren Notitieboeken van Schrijfwinkel.com: Het Verhaal

Bij Schrijfwinkel.com hebben we het ons tot doel gemaakt om de mooiste notitieboeken en het meest unieke schrijfgerei te verzamelen van over de hele wereld. Handgemaakte, duurzame schrijfboeken, zoals gastenboeken, notitieboeken, dagboeken en fotoalbums, maar ook design pennen en pennen voor kalligrafie. Een van onze favoriete producten zijn de leren notitieboeken. En dit is een ode aan deze prachtige schrijfproducten.

Luxe lederen notitieboeken

Toen wij voor het eerst een leren boek zagen zoals wij ze in Schrijfwinkel.com aan jullie aanbieden, waren we helemaal overdonderd. Om deze te vinden, hebben we heel veel geschift: wij kiezen alleen een leren notebook wanneer wij er zelf ook in zouden schrijven! Het leer van de luxe Italiaans lederen notitieboeken zijn allemaal bewerkt met de hand, het papier is gemaakt door het met de hand te scheppen en het leer en het papier zijn met de hand gebonden.

Bijzonder leer

Meteen toen we ze voor het eerst oppakten, voelden en roken we de kwaliteit. Het leer is handgemaakt en duurzaam en dit zie en ruik je: alleen de beste kwaliteit leer komt in Schrijfwinkel.com terecht. Wij vonden het meteen heel bijzonder: de geur komt je tegemoet (die zwakt sterk af hoe langer je het notitieboek gebruikt) en je voelt de zachtheid maar sterkte van het leer. Met de sterkte bedoelen we dat je merkt dat het notitieboek buigzaam kan zijn, maar zo stevig dat het nooit zal scheuren of iets dergelijks. En als het een notitieboek met een harde leren kaft is, voel je juist de zachtheid van het leer op het harde karton waarop het bevestigd is.

Met omslagkoord

Sommige van onze leren notitieboeken zijn een notitieboek met koord. Wij zijn erachter: als je aan een leren schrijfboek denkt, denk je vaak ook aan een leren notitieboek met omslagkoord. Zo’n leren bandje is heel typisch en maakt de notitieboekjes juist uniek en bijzonder.

Verschillende formaten

Bij onze keuze letten we er altijd op dat we verschillende formaten kiezen. Want wij hebben in onze eigen schrijfervaring gemerkt: voor ieder doel gebruik je graag een ander formaat notitieboek. Een A5 leren notitieboek bijvoorbeeld, gebruiken we juist wanneer het gemakkelijk mee moet gaan in onze tas op reis. In onze leren notebooks die meer richting A4 gaan, schrijven we wanneer we er thuis in tekenen, brainstormen of grote plannen in schrijven. En de echte grote leren notitieboeken zijn meer voor speciale gelegenheden met gasten, zoals wanneer je het als een gastenboek gebruikt, of een fotoalbum.

Te speciaal om te laten liggen
Wij zijn beretrots op onze prachtige leren notitieboeken: we schrijven er dolgraag in. En dat is precies ons criterium: alleen de aller mooiste, meest speciale en unieke leren notitieboeken komen in Schrijfwinkel.com – dat zijn precies de notitieboeken waar wij ook zelf in willen schrijven. Ze liggen naast ons en ‘roepen’ steeds maar weer om beschreven te worden. We kunnen het niet laten: ze zijn te mooi om te laten liggen…

Geef een reactie