typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Leren fotoalbum van de maand: Milano

Wanneer je op zoek bent naar een mooi fotoalbum van leer, kun je kiezen uit veel verschillende soorten. Groot, klein, quadratisch, ouderwets (nostalgisch ;-) ), luxe of juist speciaal voor een gelegenheid, zoals voor jullie trouwen. In deze blogpost lichten wij het Milano leren fotoalbum uit, een bijzonder album om al jullie herinneringen en mooiste momenten voor eeuwig in vast te leggen.

Groot of middelgroot fotoalbum

Het Milano fotoboek springt direct in het oog door zijn zachte, maar ontzettend stevige en vrij dikke kaft van luxe leder. Als je het vast hebt, voel je de stugheid van het zorgvuldig bewerkte en gesneden leer. Ook de grootte van het album is bijzonder. Je kunt kiezen voor het formaat Groot: zo is het album 24 x 30 cm. Dit is bijna vierkant en geeft een fijne ruimte om jullie mooie herinneringen op vast te leggen. Het middelgrote album is 21 x 24 cm: dit is vrijwel quadratisch en een heel prettig formaat om de mooiste foto's op te plakken.

Gevuld met fotopapier en tussenvellen

Gelijk wanneer je dit foto-album vast hebt, voel je de zwaarte: het is gevuld met hoogwaardig en zuurvrij papier met een hoog grammage. In normale taal betekent dat: je hebt een album vast met prachtig en stevig papier van de allerbeste kwaliteit! Je zou het speciale fotopapier haast aanzien voor velletjes dun karton, zo stevig is het, alleen dan met een prachtige ivoorkleurige teint en een subtiele papierstructuur. Dit fotopapier is een prachtige achtergrond voor de beelden en foto's van jullie bijzonderste momenten. Tussen deze luxe papieren bladzijden vind je de tussenvellen, die dienen ter bescherming van de foto's. Maar niet alleen doen ze dat: ook geven ze een luxe finishing aan de uitstraling van dit heel mooie fotoalbum.

Fotoalbum voor jullie huwelijk

Het Milano foto album is een erg mooi en bijzonder fotoalbum dat door zijn hoge kwaliteit van leer, binding en papier generaties meegaat. Daarom is het een prachtig trouwalbum: een bundeling van jullie huwelijksdag om voor altijd in terug te kijken. Deze dag verdient het mooiste herinneringenboek.

Ben je inmiddels benieuwd naar het Milano fotoalbum van leer? Je kunt hem vinden in cognackleur (het grote album) en lichtbruine kleur (het middelgrote fotoboek). Ook kun je natuurlijk een kijkje nemen op de pagina met alle fotoalbums van leer van Schrijfwinkel.com!

Geef een reactie