typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Bindewerk A5 Schrift Uppsala

Het Uppsala schrift van Bindewerk is wel zo fijn: het papier is stevig en zacht tegelijk, terwijl de kaft buigzaam is en er zoveel pagina’s in A5 formaat in zitten, dat het haast een notitieboek is! Met dit mooie schrift kun je een hele tijd vooruit!

- Afmetingen: 21 x 14,8 cm
- 72 pagina’s zuurvrij papier
- Duits designmerk
- Kaft van karton met print

€ 11,50 € 5,95

In voorraad  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden
Bindewerk A5 Schrift Uppsala

Details

Schrijf of teken dit mooie A5 schrift helemaal vol met alles wat je maar kwijt wilt op het luxe roomwitte papier!
Schrijf of teken dit mooie A5 schrift helemaal vol met alles wat je maar kwijt wilt op het luxe roomwitte papier!

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

 

Bindwerk is een heel bijzonder merk. Misschien juist omdat het zo jong is, maar toch de uitstraling heeft van een ouder bedrijf. Opgericht in München in 1996, is het bedrijfje gegroeid en nu gesitueerd op het platteland. Hier heeft Bindewerk genoeg ruimte om zich te ontwikkelen en haar productie uit te breiden. Het bedrijfje is klein, met maar 9 medewerkers, en produceert alles zelf. Haar dagboeken zijn dus, ook al komen er natuurlijk wat machines aan te pas om de Duitse degelijkheid te kunnen vertolken, met liefde en toewijding gemaakt.

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt in dit boek, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw boek gebruikt!

 

Schrijf je eigen review

Review voor: Bindewerk A5 Schrift Uppsala

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit