typ hier waar je naar zoekt

U hebt niets in uw winkelwagen.

Ballograf Rondo Classic Balpen Zwart

De Ballograf Rondo Classic is een hervulbare balpen met een schrijfafstand van maar liefst 8000 meter. Met nikkelen onderdelen zoals het drukmechanisme, clip en schrijfpunt schrijf je met een robuuste pen die toch erg prettig oogt.

- Blauwschrijvend
- Hervulbaar
- Schrijfafstand 8000 meter
- Nikkelen clip
- Verend drukmechanisme
- Gemaakt in Zweden

€ 9,95 € 7,50

Niet in voorraad

Stuur mij direct een email
bij nieuwe voorraad
E-mail:
  • 30 dagen op zicht
  • Gratis verzending va € 50
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
Binnen 3 werkdagen verzonden

Details

De Ballograf Rondo Classic wordt gemaakt in Zweden en is van zeer goede kwaliteit. Het is een pen die gemakkelijk in de hand ligt, maar ook zeer stevig aanvoelt. Een pen die je overal mee naartoe neemt en die er goed uitziet!
De Ballograf Rondo Classic wordt gemaakt in Zweden en is van zeer goede kwaliteit. Het is een pen die gemakkelijk in de hand ligt, maar ook zeer stevig aanvoelt. Een pen die je overal mee naartoe neemt en die er goed uitziet!

Er zijn nog geen video's beschikbaar. We hopen binnenkort een leuke video voor je te kunnen maken!

Als jij mooie ideeën voor een video hebt, of je hebt zelf foto's gemaakt van dit product, dan vinden we het heel leuk als je die met ons deelt. We zijn gek op inzendingen van iedereen en we hebben zelfs een apart tabblad gemaakt om jouw foto's te tonen aan iedereen die op Schrijfwinkel.com komt. Kijk maar eens 2 tabbladen verder op bij 'Jouw foto's'! 

Ballograf is al meer dan 60 jaar een Zweedse pennenmaker. Het merk staat bekend om haar pennen met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Het merk is erg herkenbaar aan haar praktische gebruik maar ook hoge kwalitatieve uitstraling. Alle pennen worden gemaakt in Zweden en hebben een levenslange garantie op het drukmechanisme. 

Tot nu toe hebben we nog geen foto's ontvangen.

Heb je net een gave schets gemaakt, of schrijf je in het park en is de setting te mooi om niet te fotograferen? Wij zien heel graag waar je mee bezig bent en delen het met iedereen die van schrijven houdt! Post je foto op onze facebook: http://www.facebook.com/schrijfwinkel , op Twitter https://twitter.com/schrijfwinkel of stuur hem per e-mail naar facebook@schrijfwinkel.com en laat ons zien hoe jij jouw schrijfproduct gebruikt!

Schrijf je eigen review

Review voor: Ballograf Rondo Classic Balpen Zwart

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit