Weekagenda

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wat wij van Schrijfwinkel.com zo fijn vinden aan een weekagenda, is dat je in één blik kunt zien wat je de komende week allemaal gepland hebt. Het is dus de beste planner die je maar kunt hebben! Doordat je jouw afspraken opschrijft en er in sommige weekagenda's zelfs ruimte is voor notities, blijven jouw afspraken je beter bij en is je agenda direct ook een bondige uitvoering van je notitieboek. Vind op deze pagina jouw nieuwe weekagenda voor 2017!

Agenda met weeknummers

Een week agenda is ook altijd een agenda met weeknummers. Dit helpt bij het maken van afspraken. De meeste van onze 2017 agenda's zijn een weekagenda, dus we wensen je veel plezier met uitzoeken uit de vele agenda's waaruit je kunt kiezen!

Moleskine weekagenda

De weekagenda van Moleskine heeft, en dat is bijzonder prettig, een notitievel naast iedere weekpagina. Ofwel: in de Moleskine weekagenda vind je een week per pagina en op de pagina ernaast vind je een gelinieerde pagina. Zo krijg je een agenda met notitiies: zo'n Moleskine agenda is eigenlijk een agenda en notitieboek in één. En dat is precies waarom wij ze hebben uitgekozen!

Paperblanks weekagenda

Ook de Paperblanks weekagenda kun je vinden bij Schrijfwinkel.com. Paperblanks is zo uniek om de mooie agenda kaft: je kunt kiezen uit allemaal design agenda's die je elke keer weer uitnodigen om ze erbij te pakken omdat ze er zó mooi uitzien! Het zijn echte eyecatchers. 

Bezig met laden...