Moleskine

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een agenda van Moleskine is misschien wel de bekendste agenda die je kunt bestellen. De klassieke zwarte uitstraling van Moleskine, gecombineerd met pagina's gevuld met agendapapier.

Agenda Moleskine 2017 of 2016-2017

Als je een keuze wilt maken tussen de mooie Moleskine agenda's, is het goed om eerst te kiezen of je op zoek bent naar een 18 maanden agenda, die 2016 en 2017 dekt, of een 12 maanden agenda voor het jaar 2017. De eerste is meer een academische agenda, goed te gebruiken voor een heel schooljaar. Maar ook gewoon als je nu vast op zoek bent naar een nieuwe agenda! 

Moleskine weekly notebook

Al onze Moleskine agenda's, of het nu een 18 maanden agenda of een agenda 2017 is, zijn weekly notebooks. Je vindt, als je de agenda openslaat, op de linkerpagina een weekindeling waar je al je afspraken kunt noteren. Op de rechterkant van iedere Moleskine agenda in ons assortiment vind je gelinieerd papier: zo kun je overal waar je gaat en staat ook nog eens al je notities kwijt in je agenda. Het is dus eigenlijk een agenda en notitieboek in één! En dat is precies de handige reden waarom we deze handige agenda's van Moleskine in ons assortiment hebben opgenomen. 

Bezig met laden...