Adresboeken

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bent u er aan toe een nieuw adresboek te kopen? Maak een keuze uit onze collectie adresboeken van onder andere Paperblanks en Ciak in diverse maten, van creditcard adresboekje tot A5 formaat en A6 adresboekjes. In een adresboek bundel je al jouw contacten op een nette manier door de A-Z tabbladen op de pagina's. Zo heb je al jouw adressen altijd bij de hand, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat en een postkaart wilt versturen van je bestemming. 

Paperblanks, Leuchtturm1917 of Moleskine adresboek

Bij Schrijfwinkel.com kun je kiezen uit verschillende merken adresboeken. Zo zijn er de Paperblanks adresboeken, met de vrolijk bewerkte kaften. Ook is er een Moleskine adresboek, het klassieke zwarte notebook. De Leuchtturm1917 adresboeken zijn er in 2 formaten: een creditcard formaat, handig voor in je portemonnee, en een A5 formaat Leuchtturm1917, die ook in vrijwel iedere tas meegaat maar net wat meer ruimte heeft. 

Leren adresboek 

Ook vind je een leren adresboek, dat handgemaakt is in een werkplaats in Italië. De kaft is versierd met gemarmerd papier en de tabbladen zijn ruim ingedeeld. Wanneer je dit marmer wel mooi vindt, kijk dan ook eens naar de Bindewerk adresboeken in ons assortiment: deze zijn vrolijk versierd met bloemen!

Bezig met laden...